Banketi

Drukāt
Banner 1050x80

Voldemārs, SIA, Biroju telpu noma

Skaistkalnes 3, Rīga, LV-1004
Pārtika. Pārtikas preces. Pārtikas preču vairumtirdzniecība, produktu uzglabāšana, produktu šķirošana. Saldētavas, saldētavu pakalpojumi, saldētava. Pārtikas noliktava, noliktavas, Termo produkcija. Atdzesēta un saldēta produkcija. Temperatūras režīms +2 C, +6 C, -18 C, -25 C. Eļļas, konditoreja, margarīni, milti, putraimi, sieri.

Vidzemes kubls

"Pēterēni" , Kauguru pagasts, Valmieras nov. LV-4224
Pirts, kubls, Kubla noma Valmiera, pirts noma Valmiera, lielas piepūšamas atrakcijas, pasākumi bērniem, piepūšamās atrakcijas noma Vidzeme, profesionālās piepūšamās atrakcijas, bērnu ballītes, pasākumu organizēšana atribūtika, pirts un kubla noma, pirts un kubls uz vienas piekabes, pārvietojama pirts Valmiera, pirtis uz piekabes, kubls ar

Ventspils augstskolas viesnīca

Inženieru 101, Ventspils, LV-3601
Viesnīca, viesu nami, atpūtas bāzes, viesnīca, Ventspils augstskolas tūristu, studentu viesnīca, naktsmītne, lēta viesnīca, tūristu grupu izvietošana, naktsmājas, viesiem, tūristiem, jauniešu mītne, hostelis, labiekārtotas istabiņas ar dušu un WC, TV koplietošanas telpās. Viesnīca pieejama personām ar kustību traucējumiem. Telpas

Ance, SIA BELS ziedu un dāvanu veikals un piegāde

Rīgas 77a, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Apraksts:

Ziedi Līvānos visiem dzīves pasākumiem. Ziedu tirdzniecība, floristika, ziedu pušķi un kompozīcijas. Pušķi no ziediem, augļiem, dārzeņiem, kā arī citām ēdamām lietām pēc pasūtījuma. Balonu uzpilde ar hēliju. Dāvana tiks piegādāta pēc jūsu norādītās adreses! Dekoratīvie rotājumi, mīkstas rotaļlietas, mājas tekstils - kāzām, banketiem, jubilejām, Ziemassvētkiem un Valentīndienai.

Poniji.lv - poniji pasākumiem, bērnu ballītēm

Strazdu 5, Jelgava LV-3004
Pakalpojumi:: ✓ izbraukumi uz bērnu ballītēm, ✓ poniji citiem pasākumiem, ✓ izjāde ar poniju pie mums, ✓ fotosesija ar poniju, ✓ jāšanas treniņi, ✓ skijorings aiz ponija, ✓ horseboardings. Par mums:

Piedāvājam ponijus izbraukumiem uz bērnu ballītēm un citiem pasākumiem, braucienu ponija pajūgā vai ragavās sniegotā laikā, kā arī izjādes un treniņus pie mums uz vietas un citas aktivitātes. 

Burziņi, viesu nams, pirts

"Burziņi" , Kurmāles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Tepat pie Kuldīgas ir brīnišķīga vieta "Burziņi", kur baudīt nesteidzīgu atpūtu romantiskā namiņā ar nakšņošanas iespējām. Viss namiņš būs jūsu rīcībā ar divām istabām, kurā nakšņot var līdz četriem cilvēkiem. Pie namiņa ir dīķis, kurā var baudīt ūdens priekus, kā arī makšķernieku priekam dīķī dzīvo karpas. Piedāvājam ekskluzīvu iespēju izbaudīt Eco SPA pirts rituālu profesionāla pirtnieka pāra pavadībā. Pirts rituālā var baudīt dažādus augu aromātus, kuri ir ievākti pašu rokām, un ļauties sildošām un kontrasta procedūrām, kas dos prāta un visa ķermeņa relaksāciju. Noteikti izmēģini! Šīs procedūras vienaldzīgu neatstāj nevienu!

Grašu pils, SIA, Viesnīca

"Grašu Pils" , Cesvaines pagasts, Madonas nov. LV-4871
Apraksts:

Viesnīca Grašu Pils ir iekārtota 18. gadsimta muižas ēkā un atrodas klusā vietā Latvijas laukos netālu no 4km Cesvaines. Viesnīcu ieskauj skaists franču baroka parks. Uzdāviniet sev brīnišķīgu nakti mājīgās, eleganti mēbelētajās istabās un pamostieties kopā ar sauli un putnu dziesmām ērtās dabīgā koka gultās!

Skrīveru emociju fabrika

Skrīveri, Daugavas 82, Skrīveru pagasts, Aizkraukles nov., LV-5125
Apraksts: Vēlaties īpašu attieksmi? Jums garšo saldumi? Gribat spēles svaigā gaisā? Skrīveru Emociju Fabrika gaida Jūs ciemos 7 dienas nedēļā. Pie mums Jūs ģimenes, draugu vai kolēģu lokā varēsiet iejusties dažādās lomās. Varēsiet veidot savus īpašos saldumus. Gardumu degustācijas. Būs iespēja izjust sacensības garu, uz laiku slaucot īpašo Gotiņu, kā arī minēt īpašās krustvārdu mīklas. Izbaudīsiet visdažādākās emocijas. Firmas veikaliņā būs iespēja iegādāties gardākos saldumus.

Lagūna, naktsklubs

Jupatovkas 8, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Naktsklubs Rēzekens pilsētā piedāvā diskotējas, dzērienus un deju zāli.

Firma Krimulda, izbraukuma tirdzniecība

Sunīši , Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Apraksts:

Mūsu uzņēmums piedāvā lieliskus galda klājumus ar tikpat lieliskiem ēdieniem. Mums ir plaša pieredze galdu klāšanā lielākajās Rīgas un Latvijas viesību zālēs, viesu namos, viesnīcās, kultūras namos, privātajās un citās sabiedriskajās vietās. Klājam galdus ne tikai telpās. Sadarbība ar vietējo produktu ražotājiem, kā arī paši audzējam ekoloģiski tīru produkciju. Svinībām piedāvājam galda klājumus, kuros ir aukstais, kā arī siltais galds, kas ir iespējami gan sēdgalda, gan stāvgalda veidā. Piedāvājam no dabīgiem produktiem gatavotas kāzu tortes.

Zvejnieki 2000, SIA, Atpūtas bāze, viesu nams

"Zvejnieki" , Cieceres pagasts, Saldus nov. LV-3851
Tūrisma komplekss Cieceres ezera krastā! Dzīvošana, ēdināšana, atpūta pie ezera, atpūta uz sauszemes, vieta svinībām un pasākumiem, kotedžas, WC, duša, TV, telts vietas, teltis, telšu vietas, ugunskura vieta. Izbraucieni ar laivu, laivas, laivu noma, katamarāni. Makšķerēšana. Bērnu laukumi. Sporta laukumi, futbols, basketbols, volejbols.

Kāpēcis, atrakcijas

Vidzemes 7, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Apraksts:

Piedāvājam iznomāt piepūšamās atrakcijas un dažādas āra spēles, profesionālo cukurvates aparātu, burbuļpūšamo aparātu bērnu ballītēm, svinībām, sporta spēlēm, dārza svētkiem, vai vienkārši jaukām brīvdienām. Atrakcijas atbilst visiem drošības standartiem, turklāt tās tiek pārbaudītas un apkoptas pirms katra pasūtījuma. Izvēlētās atrakcijas iespējams piegādāt, uzstādīt, pēc pasākuma nojaukt un aizvest - nekādu rūpju jums!

Bērzkalni, SIA, Viesu nams

Bērzkalnu 38, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts: Viesu nams "Bērzkalni" - tā ir vieta, kur satikties. Satikties ar draugiem, radiem, darba kolēģiem un biznesa partneriem, vieta, kur atgriezties atkal un atkal! Būsiet mīļi gaidīti! Viesu nams "Bērzkalni" piedāvā iespēju jauki pavadīt nedēļas nogali omulīgās istabiņās, kā arī atpūsties pirtī ar baseinu. Viesu namā pieejama arī trenažieru zāle. Piedāvājam arī iespēju gardi paēst mūsu kafejnīcā. Viesu namu iespējams iznomāt pasākumiem lielākām kompānijām - svinībām, kāzām, bērēm un citiem pasākumiem.

Nomadic Homes, SIA - glempings, vigvamu ražošana un noma, SUP, telšu un aprīkojuma noma, piedzīvojumu tūrisms

"Kadiķi" , Vītiņu pagasts, Dobeles nov. LV-3721
Apraksts:

Nomadic Homes ir Latvijā radīts zīmols, kas reprezentē unikālas glempinga teltis. Dizains akcentē zaļu domāšanu, kā arī rada izpratni par vērtībām... Nomadic Homes - VIGVAMI, vigvamu ražošana un to noma, VIGVAMI, vigvamu ražošana un to noma, SUP noma, aprīkojums un inventārs pasākumiem.

Dizaina nojume ir Nomadic Homes jaunais produkts. Nojume ir gan pārdošanā, gan iespējams iznomāt. Tā paredzēta svētkiem, kāzām, dārzam, atpūtas vietām, vasaras kafejnīcām, brīvdabas tirdziņiem.

ZL.LV iesaka

Alegria, eksotisko flamenko deju studija

Ogre, Ogres nov. LV-5001
DEJU KURSI IESĀCĒJIEM (FLAMENCO, VĒDERDEJAS):

DEJU Centrs "Alegria" ir vieta, kur jebkurš interesents (deju kursi IESĀCĒJIEM, deju apmācības IESĀCĒJIEM) var apgūt populāras dejas kā flamenko, vēderdejas, Dienvidindijas klasiskās dejas Bharata Natyam stilu, čigānu (Romu) dejas un Bolivudas stila dejas. Sniedzam deju priekšnesumus jūsu pasākumos, festivālos, sarīkojumos, liela mēroga pilsētu svētkos u.c.  Sazināties varat arī pa e-pastu: ilze.alegria@inbox.lv; alegria.ilze@gmail.com; WhatsApp: 29453434

 

Krāčukakts, Ziedu salons

Rīgas 38, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Pakalpojumi: ✓ Ziedi; ✓ Ziedu kompozīcijas; ✓ Ziedu piegāde; ✓ Dāvanas; ✓ Dāvanu iesaiņošana; ✓ Auto dekorēšana Dāvanas: Pie mums iespējams iegādāties visdažādākos suvenīrus, piemēram, koka izstrādājumus, krūzītes, sapņu ķērājus, pat smaržas. Piedāvājam arī gardas tējas, kafiju, sīrupus, saldumus un dzērienus.

Apsītes, ZS, Cidoniju dārzs Ievgravas

Vircava, Platones 16, Vircavas pagasts, Jelgavas nov. LV-3020
Bišu un cidoniju dārzs un arī lauku tūrisms Latvijā, Jelgavas novadā.:

Dārzā ar mīlestību un rūpēm kopjam bites un audzējam cidonijas, lai Jums piedāvātu veselīgus un dabīgus medus un cidoniju produktus ar izteiktu un bagātīgu garšu. Organizējam izzinošas ekskursijas, degustācijas par krūmcidoniju audzēšanu un biškopību, tajā skaitā bišu lūkošanu stikla studijstropā un “bišu kāpšanu” ar senu dravniecības ierīci “dzeini”, kuru izmantoja, lai izņemtu medu no bišu ligzdas koka dobumā. Mēs esam Latvijas mājražotāji. Pie mums uz vietas Jelgavas novadā un arī interneta veikalā ir Latvijā ražots dažādu ziedu medus, medus ar cidonijām, šūnām, ābolu un cidoniju sula, džems, augļi, nektārs, sīrups, sukādes, cidoniju produkti, upeņu sīrups, dāvanu komplekti, dāvanas Ziemassvētkiem, svētkiem. Piedāvājam produktus internetveikalā Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Daugavpilī, Rēzeknē, Alūksnē, Cēsīs, Valmierā, Madonā, Jelgavā, Bauskā, Dobelē, u.c.

Drākane, atpūtas tūrisma komplekss

"Drākane" , Vecumnieku pagasts, Bauskas nov. LV-3933
Apraksts:

"Drākane", atpūtas tūrisma komplekss Zemgalē. Atpūta dabā. Nakšņošana teltīs. Vieta sporta spēlēm.

Milli Pro, Ziedu bāze

Biķernieku 1, Rīga LV-1039
Apraksts: Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!

Milli Pro, ziedu bāze

Raiņa 39, Jūrmala LV-2011
Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu pušķi, puķes, skatuves dekori, rozes, puķu pasts, puķu piegāde adresātam, piespraudes, dekori, kompozīcijas, skatlogu, telpu noformēšana, piegāde. Grozi, telpu dekorēšana, galdu, grīdu, grīdas, kompozīcijas, mašīnu pušķošana, kāzu auto rotājumi,
Jubilejām, kāzām, korporatīvajiem pasākumiem un mazām sirsnīgām svinībām ģimenes vai draugu lokā uzņēmumi piedāvā piemērotas telpas, personalizētu ēdienkarti, telpu noformēšanu un laipnu apkalpošanu. Iespējama arī banketu galdu klāšana jūsu īpaši izvēlētajā svinību vietā. Piedāvā cienastus arī semināriem, konferencēm un prezentācijām.